#Om oss

 

 

 

 

 

Vi adderar värde med vår kunskap

 

 

 

 

 

 

 

Vilka vi är 

01 / Vilka vi är

Vi kombinerar ingenjörskompetens, IT och teknik och är också en grupp människor som bestämt sig för att ha kul på jobbet, skapa en trivsam arbetsmiljö där vi utvecklas tillsammans. Innovationskraft, kvalitet och kreativitet "Adding Intellectual Value" är vårt mål varje dag. Vi finns i Västerås, Stockholm och Ludvika och är idag ett växande team på drygt 65 konsulter såsom systemarkitekter, forskare, industridesigners, systemutvecklare, managementkonsulter och projektledare som brinner för teknik, affär och människor. Addiva AB ingår i Addiva Group med knappt 90 anställda som omfattar bolag inom både konsulttjänster, produkt och produktion.
 
 

02 / Medarbetare och HR

Det är våra medarbetare som gör skillnad och är Addiva och vi söker hela tiden rätt person med rätt inställning och passion. Medarbetarna är de som skapar våra  starka team och som hanterar affärsrelationerna och som gör Addiva omtyckt. Vi strävar mot att varje individ ständigt vill utvecklas och leverera fantastiska resultat. Nyckeln till att både Addiva och våra kunder ska bli vinnare är utan tvekan den individuella medarbetaren. Vill du veta mer så hör av dig till oss på hej@addiva.se      
 

03 / Vad vi står för

Vårt mål är att förverkliga dina idéer med hjälp av teknisk innovationskraft, sunt affärstänk och ett hållbart synsätt till vår omgivning.

Att hålla vad vi lovar, informera och leverera det som förväntas är grundläggande för oss. Förändringar ser vi som en möjlighet att utvecklas.

Det som leder till affär för Addiva ska även leda till affär för dig och dina kunder. Du har grunden. Vad vill du addera?

Genom att balansera det större företagets leveranskraft med det mindre företagets engagemang höjer vi värdet i Era produkter, affärsstödjande system och ledningssystem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VisionVår vision är att vara en mötesplats för människor, företag, forskare och investerare. En självklar partner för utveckling av framtidens tekniska lösningar för en enklare värld.

 

 

 

 

Kultur