Vår nyfikenhet har inga gränser

 

 

 

 

 

 

 

 

TeknikVill du ha hjälp med produktutveckling, produktionsutveckling, teknisk IT eller utveckling av IT lösningar levererar vi detta antingen som rena konsulttjänster eller som helhetslösningar. Vi hjälper dig att realisera nya affärslösningar för din verksamhet - allt från design till utveckling, produktion och förvaltning.
Vi kan leverera stora komplexa utvecklingsprojekt med höga krav på prestanda och tillgänglighet till mindre utvecklingsprojekt - allt från inbyggda system, realtidslösningar och IT-miljöer som speglar, underlättar och effektiviserar er verksamhet. Målet är kvalitet, stabilitet och skalbarhet.
Våra konsulter har specialistkompetens inom systemarkitektur, IT, inbyggda system, applikationsutveckling, test och verifiering, mekanik, produktionsteknik, el/anläggningskonstruktion, elkraftsystem, automation, matematisk modellering //algoritmutveckling

 

 
 

Management 

Vi  hjälper dig när du söker någon utifrån som tillsammans med dig och ditt team analyserar möjliga förbättringar, tar fram koncept eller går in som rådgivare eller projektledare för att hjälpa dig med din produktutveckling. Allt från workshops, analys av förbättringsförslag, projektkontor och IT stöd, projektstyrningsmodell till utbildning.
Med vår bakgrund inom teknik och produktutveckling i kombination med metoder inom innovation och produktledning är vi med från idé till leverans. Och genom vårt ekosystem har vi tillgång till både forskare och affärsutvecklare som kan vara med i innovationsprocessen.
Många av våra kunder driver utveckling i projektform. Därför har vi ett projektkontor som vi kallar ”Project Management Office” för att få effektiva och kvalitetssäkrade projekt. Här får ni kontroll över era projekt och en helhetsbild. Genom vårt projektkontor erbjuder vi verktyg och system som underlättar utvecklingsprocessen. Om du är osäker på om dina projekt når önskade resultat, håller tidsramar och budget kan vi hjälpa dig att bygga ditt projektkontor. Att samarbeta ser vi som en självklarhet och gör det tillsammans med dig för att leverera framtidens lösningar.

 

 

 
 

ProduktförvaltningDu ska inte behöva tänka på hur systemet mår, bara att det fungerar och att dina användare är nöjda. Det jobb vi utför är som bäst om du inte märker någonting mer än att det blir bättre och bättre. Vi vet att det inte bara handlar om teknik och serverkapacitet utan att det är minst lika viktigt hur affärsstrategi och nya idéer fångas upp.
Genom att lägga din lösning i molnet får du en lägre totalkostnad och snabbare tillgång till nya idéer och förbättringar.
 

 

 
 

UX (User Experience)Vi analyserar och implementerar ett användarvänligt IT-system. Hög produktivitet, minska stress, minska risk för arbetsskada.

KUNDNYTTA

Öka effektiviteten på arbetsplatsen   ·   Ökad arbetsglädje   ·   Sänka användarkostnader  ·  Förbättra kvaliteten  ·  Minska risken för utebliven vinst  ·  Minska behovet av särlösningar